Murray’s

murrays2Op het vrolijke oranje potje prijken 2 olijke negers. De tekst zegt: Superios Hair Dressing Pomade. Maar wha’ is it with the Murrays?

Alweer een jaar of drie geleden maakte ik kennis met dit magische haarspulletje, beter genoemd “The Hairproduct” 😉 Ik zal proberen mijn autistische verslaving aan dit produkt proberen te verklaren.

Ten eerste: zit het in een vrolijk potje. Als de twee negers je voor het eerst aankijken denk je: “Neee, dit is niet voor mij.” Maar zodra je het een tijdje
gebruikt hebt zie je dat ze je vrolijk toelachen en net zo tevregen zijn als jij.

Ten tweede: It sticks like concrete! Omdat ik regelmatig (toch als snel 3 keer in de week) in het zwembad te vinden ben is het fijn als je iets hebt wat niet na je eerste duik direct uit je haar is. Nee, nee, Murrays blijft bij je tot na het douchen! Murray’s vergeten? Geen punt! Er zit nog genoeg van in je haar om je min of meer decent rond te laten stappen! And that’s what we want, isn’t it?

Ten derde: Het is cheap*! Een gemiddeld blikje kost €5,- en dit kan zelfs iets goedkoper op de markt (3 voor een tientje bijvoorbeeld). En omdat het zo onwijs goed in je haar blijft zitten, heb je maar een heel heeeel klein beetje nodig. Een ewrtje is genoeg! Niet overdrijven, dan loop je met een vette kop die glimt bij kaarlicht rond!

Ten slotte: Het handige blikje zelf! Is het op (dit duurt wel even, don’t push you luck) kun je het voor diverse doeleinde gebruiken. Bijvoorbeeld kleingeld of je stash condooms, of andere kleine prularia die je niet door je huis wilt hebben zwerven.

Het is een beetje gek. En als je het voor het eerst in je haar smeert denk je: WTF!? Maar dat het een beetje pijn doet, hoort gewoon. Bij de tweede keer is het al wat minder gek om je daarna vervolgens letterlijk nooit meer los te laten!

Murray’s Superior, in deed!

 

* wel even goed zoeken het ligt meestal niet bij de gel maar bij de haarlak etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *