About

Gewoon, omdat het kan.

 

Er zijn veel vragen is het leven. Maar de moderne mens heeft zich ook veel gemakken verworven. Zo is er op bijna al deze vragen wel een antwoord te googlen. Maar niet altijd… Niet dat ik in een gat wil springen maar ik deel graag. Want ook ik vraag me soms dingen af en ga op onderzoek uit. De meeste resulaten daarvan belanden in een vol geklad boekje of -zonde- ergens in de krochten van mijn hoofd wachtend om ooit al dan niet weer eens aangeroepen te worden.

Voor het gemak heb ik jaren en jaren geleden al eens deze domeinnaam eens gekocht. In de tijd dat iedereen een blissy-bling-bling89@hotmail.com had realiseerde ik me dat je dit niet op de CV wilt hebben. Hoe tof is het als je eigen naam in je adres staat, en je “bestaat” op het wereldwijde web!? Inmiddels is het redelijk achterhaalt en kun je prima aankomen met een mail-adres van de zoekgigant…

Toch voelt het raar me volledig over te geven aan deze machtsspeler en mijn eigen naam te laten verdwijnen. En och… je weet maar nooit toch?

Met zo’n naam huur je ook nog eens best wel een bak met harde schijf ruimte. En waarom zou je daar niet gewoon wat leuks mee doen? Dus die 2 heb ik gecombineerd; Mijn gedachten en oplossingen aan de ene kant, een grappige site aan de andere.

Voor wie is deze site dan? Speciaal voor jou, vrolijke lezer! Waarom? Gewoon, omdat het kan.

logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *